Mi-am dat seama vineri seara, pe 29, că eu nu scrisesem nimic despre realizările mele din aprilie și că nici nu voi avea când să o fac în timp util: a doua zi dimineață urma să mergem spre Oltenia și acolo nu aveam net.

Cum organizarea din ultima vreme lasă puțin de dorit, e prima oară când nu scriu despre realizările lunii anterioare în ultima postare din luna respectivă. Drept să spun, luna mai a venit și cam pe nepregătite: a fost aiurea să avem Paștele atât de târziu, plus combinație cu 1 mai! ORIBIL! Parcă au fost prea pe fugă toate, parcă nu se mai termina de lucru la job vineri seara, parcă Paștele a fost în aprilie în mintea mea și nu în mai cum s-a întâmplat de fapt!…

Luându-le treptat, în aprilie am făcut următoarele:

-am fost o tură la părinții mei acasă și cu ocazia ieșirii respective am vizitat cascada Bigăr și lacul Buhui din Anina. La Buhui nu o să mai ajung prea curând, deși de frumos e frumos locul, însă drumul lasă de dorit (neasfaltat fiind).

-am fost într-un alt city break, tot în Italia. Ne-am plimbat prin Veneția și prin Murano și deși asta s-a întâmplat aproximativ acum 5 săptămâni am impresia că a fost acum jumătate de an atât de multe simt că s-au întâmplat de atunci…sau poate e doar oboseala de la serviciu…

-cu ocazia acestei călătorii, am realizat că pot să merg într-o altă țară doar cu un ghiozdan și cu un minim de obiecte și că funcționează foarte bine și așa.

-am trecut prin deosebita experiență de a viziona un film 4D la cinema. (Cartea Junglei)

-foarte rar mai facem și treburi casnice, drept urmare avem un fier de călcat nou. L-am folosit o singură dată pe niște cămăși de-ale lui Ovidiu (că el a fost și în Suedia cu jobul în aprilie) și cred că va mai fi folosit la următorul lui business trip, când s-o nimeri! :))

– am fost mai activă pe blog decât în primul trimestru al acestui an

-în Timișoara s-a deschis un alt loc de ieșit în aer liber care se numește Vineri, 15. În data de vineri, 22, am ieșit alături de colegele de la lucru la seară de muzică rock! (da, suntem doar fete acum!)

-am început să ne plănuim vacanța de vară! Avem rezervarea făcută la hotel, avem un traseu în minte deja și știm exact ce vrem să vizităm!

-suntem sportivi! Deocamdată începători, însă ne-am luat antrenor personal de …înot! De două ori pe săptămână mergem să învățăm să înotăm- nici eu, nici prietenul meu nu știm să facem asta! Ne ținem de ședințe, mergem cuminței și învățăm tot ce se poate, ne-am și luat echipament corespunzător și ne-am însoțit cu alți doi ca noi! :)) Suntem foarte încântați de acest lucru și eu simt că mi-am găsit în sfârșit un sport care să mi se potrivească: întotdeauna am avut o problemă cu faptul că sportul te face să transpiri, iar eu nu suport transpirația! Așa, în apă, oricum ești tot ud, ce mai contează?! :))

-uneori ne mai și plimbăm mult pe jos. Am făcut într-o zi 10 kilometri prin Timișoara. Avem și ceasuri digitale mișto care ne măsoară pulsul, pașii, se conectează la telefon- o nebunie! Păcat că eu dimineața uit să mi-l pun pe mână atunci când merg la serviciu și nu îl port prea des.

– mergem constant la noul Shopping City Center din oraș. E mai aproape de noi și e mai la îndemână. Din câte îmi amintesc, prin aprilie ne-am lăsat bănuții prin următoarele: Orsay (checked), H&M (checked), Zara (checked, too!), Deichmann (also checked)…

-am admirat lalelele din Parcul Justiției și am cumpărat plăcintă cu brânză și mărar de la târgul de Paști din centrul orașului. Am admirat și umbreluțele de pe Alba Iulia, deși anul acesta nu le-am fotografiat.

-Am descoperit o pizzerie bună în oraș! Știam de mult timp de existența ei, însă de abia acum le-am trecut pragul (nici măcar, că am stat pe terasă!): m-am ospătat de două ori cu pizza de la Pizzeria Cora de pe pietonala din Unirii (din Timișoara).

-a început Game of Thrones!!! Primul episod a fost foarte tare, m-a impresionat mai mult decât…atenție spoiler…faza cu John Snow…cum a trecut un an deja, nu îmi mai păsa de rămânea viu sau mort.

-Iepurașul de Paști cred că a fost cel care m-a indus în eroare încât nu am mai știut dacă sunt în aprilie sau mai căci a venit la mine cu două zile înainte de sărbătoarea propriu-zisă. M-a cadorisit cu un ghiveci de flori și cu o geantă de la Zara.

Luna mai a început din plin: și cu mici și cu ouă roșii! Va fi o lună plină și aceasta- (la noi de abia august pare a fi o lună liniștită)- și sper să concretizez tot ce mi-am pus în gând pentru ea. 🙂