Aproape că m-am speriat când am realizat aseară în pat că se termină și luna asta și că urmează să scriu despre ce am făcut în mai. Pentru mine 1 iunie e undeva departe, aproape intangibil…dacă mă uit în calendar însă, el îmi arată că ar fi chiar această săptămână!

Ce am făcut în mai?

-L-am început cu Paștele în Oltenia (pare atât de îndepărtat acum!- ca mai toate mini vacanțele din acest an!!!). Am vizitat puțin și Craiova în tot acest timp și am fost la film la The Huntsman’s Winter War.

-Ne-am întors obosiți de acolo, iar în drum spre Timișoara ne-am oprit puțin și în Băile Herculane cât să fac poze gării lor  ferate.

-Activități after work: marți, joi și vineri seara fac meditații la engleză cu fetițele cuminți și deștepte, iar luni și miercuri seara sunt eu învățăcel la cursurile de înot de care ne-am ținut cu sfințenie. Ni s-a terminat primul abonament și facem o mică pauză această săptămână, dar în iunie reluăm cu forțe proaspete.

-Ovidiu și-a schimbat televizorul, cumpărând unul cu un LCD și mai mare: numai bine altfel văd episoadele din Game of Thrones acum!

-Am fost la o nuntă în Timișoara la Hotel Boavista, deci mi-am cumpărat o altă rochie- de la Gamar, magazin pe care l-am lăudat pe la toată lumea! Ce mi-a plăcut la nuntă? Că aveau photo booth și că ne-am întors acasă cu poze-n mână! 🙂

-Mai am încă o rochie nouă pentru luna din iunie, însă trebuie să o modific puțin la bust.

-Eu sunt fană Eurovision, dar nici până acum nu am apucat să urmăresc finala concursului. Nedifuzat fiind la noi, am reușit să mă uit pe net la cele două semifinale. Când îmi voi găsi timp, o să văd și finala. Poate mâine seară.

-În schimb, în weekend-ul ce tocmai a trecut, am urmărit enorm de mult fotbal. Am început cu o competiție a multinaționalelor din Timișoara unde m-am dus să îmi susțin colegii și chiar am câștigat meciul respectiv. Seara am văzut cum a câștigat Real Madrid, deși eu țineam cu Atletico, iar duminică m-am uitat la penibilitatea de meci România-Ucraina. Mamă, ce se vor mai amuza francezii în deschiderea campionatului european de fotbal când o să joace cu noi! :))

-Am fost pentru prima oară la un air show aviatic de Sf. Constantin și Elena și mi-a plăcut. Tot atunci mi-am sărbătorit și ruda octogenară care locuiește în Timișoara și care se numește Elena.

-Am mai fost la film și la Angry Birds.

-Am mâncat multe căpșuni și cireșe. Încă mai facem asta!

-Am fost la un grătar în Giroc la colegii de înot (și de lucru ai lui Ovidiu) care ne vor însoți și în concediu la vară.

-Ne-am cumpărat un boardgame (Cluedo) și ne-am mai jucat cu alți prieteni. Pe mine m-a prins foarte tare, poate pentru că-s competitivă din fire.

-Am primit flori.

-Am făcut un puzzle singură: cu imaginea Taj Mahalului.

-Am terminat de citit o carte despre Coreea de Nord.

-Chiar ieri am descoperit un loc nou de luat prânzul în proximitatea Pieții 700, iar la lucru toate-s bune.

În principiu simt că nu am făcut foarte multe , dar asta pentru că programul de muncă plus activitățile de seară ocupă 85% din timpul meu de luni până vineri, iar cum în weekend sunt prea obosită să mă adun, în luna mai mai mult ne-am odihnit și liniștit după drumul lung făcut de Paști și plimbările din aprilie.

Ce vreau de la iunie? Știu că de abia aștept să înceapă vacanța mare din motive puțin mai egoiste: să se mai elibereze din trafic și să îmi mai reduc din programul de meditații cu copiii căci sunt cam obosită și vreau să nu mai am program în fiecare seară de luni până vineri (inclusiv)!

La începutul lunii voi avea întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului la care merg fără o prea mare tragere de inimă. Aproape că nu-mi vine să cred că sunt atât de apatică în legătură cu acest eveniment. Nu am avut timp nici să-mi caut haine sau pantofi și parcă-mi pare rău că îmi consum din zilele de concediu pentru asta. Sper ca evenimentul în sine să îmi placă și să rămân cu niște amintiri faine, mai ales că în fostul meu liceu astfel de reuniuni sunt o tradiție.

Tot în iunie urmează să mai mergem de Înălțare la părinții mei și mai apoi la o nuntă în Tg-Jiu, iar cum eu nu am fost niciodată în zona respectivă, de abia aștept să vizitez orașul! 🙂