Deși scriu cu întârziere despre asta, țin să menționez că, pentru prima oară în viața mea, am participat la un spectacol aviatic de Sfântul Constantin și Elena, în Timișoara.

Cu ocazia respectivă, m-am și bronzat nițel căci am avut parte de un timp superb și cum am stat în picioare în câmp cu ochii înspre cer urmărind figurile spectaculoase făcute în aer de diverse aparate de zbor era foarte probabil că ne vom bronza cu mânecuțe. :))

A meritat oricum! Ne-am întors acasă cu niște fotografii superbe! Am văzut o inimă mare, pătrunsă de ‘săgeata iubirii’, desenată pe cer, plus aparate în cădere liberă, deși nu a căzut nimic pe nimeni. Recunosc că eu am avut ceva emoții în această privință!

Spectacolul a fost surprinzător de bun, cel mai mult și mai mult mi-au plăcut cei de la ASALT și Iacării Acrobați care s-au pregătit cu efecte de tot felul în timp ce în boxe se auzea Rammstein.

Timișoara Air Show s-a aflat la a 3a ediție, prima la care am participat și eu. Am fost impresionată de organizarea foarte profi și de faptul că au pregătit multe locuri de parcare. A fost plin de lume! De se mai ține, mergem și la anul!