Mă gândeam să mai notez pe aici din când în când câte ceva și despre brandurile preferate sau despre lucrurile de calitate, de la serviciile până la diversele produse care fac o diferență cât de mică în bine în viața mea!

Și pentru că achiziționarea sutienului potrivit a fost un calvar de când mă știu pentru că de când mă știu mă cunosc cu sânii mari, iată că i-am dat de cap și mi-am găsit sutienul potrivit de la Triumph. Într-un outlet, în Timișoara! Preț total pe set (chilot+sutien): 100 ron, în condițiile în care în magazinele de specialitate, dai și 170 ron doar pe sutien! Not fair, not fair, dar asta e! Calitatea are un preț!

e6b4fdf7f651463217fc41a646b3244c

 

Într-o zi cred că o să scriu o odă outlet-urilor, pentru că am avut de câteva ori șansa să găsesc chestii foarte, foarte mișto la prețuri mega ok.

Subliniez, în outlet, produsele sunt absolut noi, dar din colecții din sezoanele trecute. În Timișoara, le recomand pe cele din zona Pieții Sf. Gheorghe și magazinul Zestrea Domniței Ralu. Doar pe acolo am intrat, însă dacă e să mai descopăr altele noi, o să dau sfară-n țară!