Dacă aveți chef să vă crească tensiunea și să vă mâncați un car de nervi, apelați cu încrederea la cea mai neserioasă  și mai fără de cuvânt croitoreasă din Timișoara: o găsiți la Modex, fix în centrul orașului  și răspunde la apelativul de ‘doamna’ Monica. Sunt doar 3 astfel de ‘doamne’, sigur nu aveți cum să o ratați!

I-am dus o rochie de modificat de acum o lună! O LUNĂ în cap și în picioare. Avea să o scurteze și să îi modifice ceva la bretele. Cât ar dura tot procesul acesta? Câteva ore cred, în cel mai rău caz, nu?

Ei bine, croitoreasa asta mă invita săptămânal la probe. Săptămânal mă duceam la probe alergând în pauza de masă și de fiecare dată, zâmbind, îmi spunea că ‘rochia e pe ace și că nu a avut timp’. M-a plimbat așa de 5 ori, azi urmând să merg după rochie pentru ultima dată.

M-am dus. Nu a fost gata! „E pe ace!” Să vin după ora 6 p.m.

Mă duc pe la 4 jumate p.m. sperând că poate a făcut-o și să nu renunț la planurile din seara asta de la ora 7 p.m… Nu era gata, s-a rățoit doamna la mine. Că ea mi-a zis să vin după 6 p.m. Faptul că mă plimba de o lună de zile nu conta.

aee3b93224904c29882191b6fe19e250

Mi-am anulat planurile personale PROGRAMATE de la ora 7 că să pot să merg la ora respectivă la Modex după rochie c[ nu aveam cum să ajung în timp util în alt capăt al orașului…

Mă duc după 6 p.m. Îmi dă rochia într-o pungă, nu o mai probez că nu mai aveam unde. Nu era în cabinetul ei, ci într-un atelier la grămadă cu alte femei și nu erau cabine de probă acolo.

Ajung acasă, probez rochia…ce credeți? NU mi-a scurtat-o absolut deloc, deci îmi e inadmisibil de lungă pentru a o purta, ca să nu mai spun că a făcut un lucru de toată jena cu bretelele. Simt că și-a bătut joc de mine, pe banii mei, promițându-mi de acum o lună că se va ocupa de niște ajustări foarte banale.

Mâine plecăm din oraș căci nunta e sâmbătă în Târgu-Jiu, așadar nu mai am nicio șansă pentru alte eventuale modificări pe alți bani, altă distracție…Cel mai sigur voi apela la ace de siguranță că nu am de ales…

Repet: rochia a fost dusă pentru ajustare cu nici mai mult nici mai puțin de o lună de zile înainte!

Și mai subliniez că nu am primit niciun bon fiscal pentru serviciul prestat pe care l-am plătit!!! Și că dacă știe cineva cum să fac, sunt deschisă la sfaturi despre cum se poate depune o plângere la ANAF!