…pentru că mai avem doar 21 de zile până la concediu! Chiar 19 dacă nu calculăm sâmbăta și duminica de după ultima zi de muncă! 🙂

2f779542ecc28bb4bc4a0abb88864ab3

Holiday mood on, așadar:

-citesc tot ce se poate despre ce am putea vizita

-fac lista cu locurile de văzut, dar nu fac program pe zile (mi s-a spus să nu, că dacă ar fi după mine, aș planifica cu exactitate fiecare zi în parte!)

-mental, mă gândesc la ce haine și încălțări (noi) mi-ar mai trebui. Vă dați seama că, pe cât posibil, o voi pune și în practică!

-prima săptămână va fi prin străinătate, a doua prin țară, însă și partea românească mă face să fiu la fel de entuziastă. Uneori poate chiar mai mult decât mi-aș fi imaginat.

-vrem să vedem multe, multe, cât mai multe locuri

-verific constant previziunile meteo

-mi-am șters din pozele vechi de pe telefon ca să las cât mai mult spațiu celor ce urmează să fie făcute în concediu

și…

-nimic nu mă mai poate supăra la locul de muncă în ultima vreme (bat în lemn, dacă e nevoie, dar bine-ar fi să rămână tot așa lucrurile!)

80c101066c827e75e3d4e4d3cc95104a

p.s. nu știu cum am rezistat anul trecut de ne-am pus concediul mare de abia în septembrie…că am ținut neapărat să se întâmple de zilele noastre de naștere! Anul acesta avem noroc: ziua lui pica-n weekend, iar a mea vineri, deci ne va ajunge un citybreak.

Ultima săptămână din iulie și prima din august vor fi însă printre cele mai frumoase și de abia le așteptăm! Pentru că merităm vacanță! Am fost buni și foarte muncitori tot anul! 🙂