13590282_10153959401804335_958723013852009552_n

Am drept cover photo pe facebook imaginea de mai sus de la începutul lunii iulie. M-am regăsit în ea: eu și cu logodnicul meu în lumea noastră plină de iubire, frumos și de armonie în care noi doi plutim.

Joi seara am coborât puțin din bula asta a noastră în care ne e bine și am dat drumul pe știri că nu mai știam nimic din ce se întâmplă în lume, în jurul nostru…În noaptea aia nu am mai putut dormi omenește…

În România lui 2016 avem clanuri de țigani care răpesc oameni pentru a-i transforma în sclavii lor. Înfometați, abuzați fizic și verbal la cote inimaginabile, reduși la stadiul animalic, fără scăpare, fără perspective, fără drepturi, fără de nume… Lesne de înțeles că proprietarii de sclavi erau mână-n mână cu polițiștii și cu primăria localității.

M-a durut foarte tare ce am văzut. Este ireal ca într-o țară democratică să lăsăm să se întâmple așa ceva! Este ireal cum în chiar timpul descinderii mascaților, în plină zi, au găsit un om legat în lanțuri pe prispă și un copil a cărei mână era prinsă cu o funie înspre tavan…Este INADMISIBIL ca în localitățile din România să guverneze legea pumnului instituită de clanurile de țigani prin teroare!. Nu cred că mai are rost să spun faptul că legile noastre sunt prea maleabile și că pedepsele-s prea mici!

Tot în România lui 2016, în spitale, acolo unde ar trebui să mergem ca să ne facem bine nu ca să murim, oamenii sunt mâncați de viermi de vii și se moare de la o transfuzie de sânge aplicată greșit. Au ținut ascunse toate aceste informații până acum, când iată că, un medic s-a săturat de neadevăr și de condițiile din spitale și a trimis unui jurnalist filmulețul cu viermii roind pe rana deschisă a pacientului. Țin să reamintesc că victimele de la Colectiv erau tineri cu studii superioare și cu un anumit nivel educativ. Irelevant de asta, nimeni nu ar trebui să moară așa. Nu ars de viu, nu mâncat de viermi…

 A ieșit lumea pe stradă dupa Colectiv, dar dacă nu se vor aduce îmbunătățiri sistemelor sanitare din această țară ‘europeană’ până la finele acestui an, vom ieși din nou să ne plângem țara!

În fundal, o altă știre: greva deținuților din țară. Cred în reabilitare și îmi doresc să se investească în educația acestor oameni pentru că, printre ei, sunt destui care-și regretă faptele și speră la un viitor mai bun la ieșirea din penitenciar, iar societatea noastră ar fi mai câștigată cu un infractor în minus în favoarea unuia care se integrează în câmpul muncii după ce-și ispășește pedeapsa, ÎNSĂ, nu cred în această grevă în sinea ei. Când greva este o mașinație politică a hoților proprietari de televiziuni care vor grațiere și amnistie, nimeni nu va crede în ea. Voiculescu & company au ajuns unde au meritat și din partea mea ar putea la fel de bine să putrezească în închisoare!

Atunci când în țară oamenii care cotizează la sănătate procentual lună de lună ajung să fie mâncați de vii de viermi prin spitale, atunci când în țară organele de stat ascund afaceri cu slavi, grațierea și amnistia deținuților nu vor deveni niciodată o prioritate! Bad timing, dragi magnați hoți! You may rest in hell, cum s-ar zice, deși tare mă tem că voi aveți condiții mult mai bune în închisori decât noi în spitale!


Ora 1 noaptea, 14 iulie trecuse, eu epuizam toate știrile cu cele 3 subiecte de mai sus când văd la televizor Breaking news… Nisa, Franța, camion care a secerat mulțimea venită să sărbătorească ziua națională. Am închis laptopul, am închis televizorul și am rămas în pat pe întuneric sperând din tot sufletul să nu fi fost încă un atentat terorist…