Publicat în În timpul liber, Personal

Ojă semi-permanentă pe unghiile mele!


Am privit admirativ și am lăudat tot timpul fetele cu o manichiură desăvârșită, cu modele deosebite în culori pastelate pentru că, să fim serioși, mâinile noastre chiar spun ceva despre noi, fie că vrem sau nu să credem asta, iar niște mâini îngrijite sunt mereu de apreciat!

Mi-aș fi dorit și eu unghii frumoase, dar nu aveam curaj pentru că ideea unghiilor false nu suna cel mai bine pentru mine, nu se potrivea cu cine sunt eu. În primul rând, lungimea lor îmi părea incomodă, iar eu nu prea vedeam cum puteam lucra cu ele. Pe când eram profă, să scriu la tablă cu creta cu așa ceva pe degete părea imposibil, deși aveam colege care treceau cu brio acest task! Am spus pas!

Apoi apăruseră alte tehnici, unghii cu tips-uri, unghii cu gel, iar eu rămâneam la aceeași fază: faza unghiilor naturale, curate și nu foarte lungi, cel mai adesea fără ojă. De ce? Pentru că, decât să am oja sărită pe unghii, mai bine le păstram nude. Și decât să mi se întoarcă unghia cu gel peste cap (cum am auzit de la câteva pățite!), mai bine manichiură simplă, care lasă unghia să respire nefiind acoperită cu te miri ce! Și totuși, ce unghii cu gel frumoase aveau unele colege sau prietene!…

Cum era fabula cu vulpea și strugurii?

Ei, bine…vulpea de aici a ajuns la ‘struguri’ pentru că a dat peste oja semi-permanentă! Descoperită inițial pe unghiile unor prietene cărora le-am prezentat intenția și dorința-mi,  pusă în practică apoi cu prima ocazia (tot cu ajutorul lor), vă prezint cu mândrie noile unghii, care-s ale mele, doar că înfrumusețate:

13754332_300768763596077_7235510640917274348_n13731696_10153992010824335_7838613090784202477_n

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s