Nu se întâmplă foarte des acest lucru, decât în limita timpului liber disponibil când pe bune că nu mai avem chef să facem absolut nimic. Suntem niște membri de onoare ai Generației Peter Pan, generația care refuză să se maturizeze, ‘boală’ cruntă printre cei de vârsta noastră! :))

Avem joburi de care ne ținem cu prisosință, sunt serioși și responsabili în câmpul muncii și când plecăm în călătorii, dar în rest…Dumnezeu cu mila! Refuzăm oricare altă formă de maturizare impusă de societate: de logodit ne-am logodit, acum jumătate de an deja, dar de stabilit o dată a nunții, nici nu ne-am sinchisit! :)) Pentru că nu avem timp și pentru că… suntem leneși.

Dacă am ceva de-a face cu organismele statului îmi vine să plâng cu o lună înainte, deci nu prea am avut de-a face cu așa ceva de foarte multă vreme! Și nici nu mă grăbesc să am! :)) Lucru valabil și legat pe coridoarele Universității de pe unde ar trebui să-mi ridic ceva diplome! Numai când văd clădirea mă apucă scârba! Cred că mi-au ajuns anii de învățământ, ani în care trimestrial (cel puțin!) trebuie să legalizez tona de documente!…bleah! câh! câh!

Până și faptul că nu dețin nimic pe numele meu mă bucură nespus în acest moment pentru că, în afară de ce-mi impozitează statul direct din salariu, cu excepția chiriei și a utilităților, nu am nimic de plătit și de declarat!

Dacă am chef să-mi cumpăr ceva, o fac! Dacă avem chef să plecăm pe undeva, roata se învârte! Dacă vrem să dormim și să lenevim întru nesimțire, o facem! Cam cum am sărbătorit acest weekend prelungit:

fceeb74aeab224e0afc1b348c79e5e53

E așa de frumoasă viața noastră acum că nu aș schimba-o pentru nimic în lume: suntem îndrăgostiți, sănătoși, tineri și…leneși!