Sunt atâtea lucruri care mă distrag încât, sincer, am ajuns să nu mai știu exact ce să fac cu timpul meu liber (limitat, săracuțul). Spun asta pentru că aș face multe chestii, dar m-aș și odihni în același timp, să fie odihnă activă sau să zac? Și printre bucăți realizez că, de fapt, eu oricum aleg și le fac pe toate într-o doză mai mică sau mai mare.

45de7a2a7008470b10775971684f4cd6

Așadar,

-încep cu meditațiile de engleză pe care le fac cu trei fetițe (luni, marți și miercuri seara după muncă). Nu ne abatem de la ele niciodată, doar în cazuri de oboseală, răceală sau plecat din țară.

-apoi, cititul cărților, care oricum a scăzut cantitativ față de alți ani, dar încerc ca măcar să-l fac să fie calitativ. Și dacă am prostul obicei de a citi orice carte începută (deși poate nu-i cea mai cea), echilibrez citind una sigur faină tare după.

călătoritul în toate formele lui. După septembrie când am fost în Austria și Ungaria, vrem să ne mai potolim puțin astfel încât deocamdată ne vom deplasa strict în Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara. Avem plănuită o excursie la Cluj pentru decembrie însă. Până și de Revelion intenționăm să rămânem în oraș.

Cusutul, pentru că da, în sfârșit mi-am cumpărat un goblen! Îmi doream foarte mult să văd dacă pasiunea mea din copilărie încă mă va mai captiva și ce credeți? Nimic nu s-a schimbat! Sâmbăta trecută am cusut vreo 5 ore neîntreruptă, atât de tare mă prinsese. Activitatea în sine este foarte, foarte relaxantă și mă rupe complet de tot.

Blogging hopping! :)) Ajunsă acasă, dacă-mi deschid laptopul, primul lucru pe care îl fac este să citesc blogurile pe care le urmăresc să vad dacă autorii au mai scris ceva. Absolut de fiecare dată pornesc de la Andreea, urmărindu-i apoi pe cei din lista ei. Trec și pe la alții, de prin alte case, din țară sau afară, chiar și la unele vedete autohtone precum Dana Rogoz sau Laura Cosoi. Uneori am multe de citit, alteori e liniște.

Youtube watching. Desigur că muzica rămâne o pasiune, ascultam multă muzică de mică, dar nu urmăream în mod neapărat videoclipurile, însă de vreo 10 zile aproximativ am luat-o RAZNA urmărind o…familie! Mai întâi pe Instagram (epuizându-le toate pozele de acolo), și apoi pe youtube, cu drag vă recomand TheBucketListFamily. Sunt absolut minunați, iar povestea e cam așa: tatăl a vândut o aplicație creată de el (Scan) Snapchat.ului pe colosala suma de 54 de milioane de dolari. De atunci și-au vândut toate bunurile din Utah, USA, și călătoresc în jurul lumii full time alături de cei doi copii ai lor, Dorothy (3 ani) și Manilla (1 an). Sunt atât de tineri și de frumoși încât m-au cucerit. Iar călătoriile lor în jurul lumii, surprinse în filmulețe și fotografii,  sunt senzaționale! Cel mai mult și mai mult în place de fetiță, atât de tare, încât am zis că dacă o să am o fetiță, mi-ar plăcea să îi pun nume Dorothy.

-Shoppingul nu a fost niciodată o pasiune de-a mea. Pentru că nu am răbdare. Există desigur și câteva excepții: online shopping și…cumpărăturile la JUMBO!!! Vă dați seama, dacă eu, om mare, sunt entuziastă ori de câte ori merg în Jumbo, oare cum o fi pentru un copil?

Indoor games: scrabble, puzzle, Cluedo, …

Social media: facebook, instagram, pinterest, goodreads, …

mersul la film: cel puțin de 2 ori pe lună. Dar depinde și ce filme sunt la cinema. De exemplu, acum nu ne prea încântă nimic.

urmăritul serialelor: acum mă uit la The Nanny. L-am reluat pentru că mi-a plăcut foarte mult când eram mică și-l mai prindeam la tv.

-de la televizor, am reînceput să urmăresc Vocea României.

-și ar mai fi o chestia faină tare, statul în pat cu laptopul în brațe scriind la mine pe blog! ceea ce fac fix acu! 🙂

-DAR, cea mai dragă activitate și mai aproape de sufletul meu constă în timpul alături de Ovidiu, cu discuțiile noastre despre job și corporate life,  cu cafeaua băută împreuna dimineața, cu râsetele înfundate și cu miștourile reciproce, cu dialogurile noastre în engleză, păreri pro și contra (de fiecare dată constructive) și cumpărăturile de oameni mare pe care le facem pentru ‘gospodărie’. Sau stând în liniște totală, fiecare absorbit de ceea ce face, eu cu blogul, el cu ceva joc video, eu cu cusutul, el cu ceva home automation, eu pe facebook, el pe 9gag… Ne distrăm tare bine împreună indiferent de ce facem! 🙂