În Octombrie am fost foarte cuminți. La superlativ chiar! În afară de muncă și traiul de zi cu zi nu prea am îndrăznit la prea multe. Nici măcar la o singură zi de concediu! :)) Dar haideți să le luăm pe rând mai jos:

-octombrie a fost o lună cu mult spor (de voie și nevoie) la locul de muncă, fără concedii, cu muncă multă zi lumină (la propriu!) și per total, cu un sentiment constructiv în sensul că am muncit mult, da’ ce fain e sentimentul când le scoți pe toate la capăt bine și faci treaba până la capăt cum trebuie, nu?

-am fost vizitată de două ori, în două weekenduri consecutive, de soră-mea și prietenul ei. De fiecare dată când vin pe la noi, se lasă cu mult shopping și cu ture de la un magazin la altul. Mno, nu prea ne înghesuim la activități culturale, asta e! :)) Prima oară când au venit au stat doar o duminică și a fost fix cea mai călduroasă duminică din octombrie, ultima zi adevărată de vară căci erau 30 de grade afară și numai bine am stat la terasă în Unirii. La Pinnochio chiar, la o clătită, că numai acolo găsisem liber! În weekendul următor când au venit, au stat de sâmbătă după-amiază până a doua zi seara și am luat magazinele de bricolaj la rând, Dedeman, Le Roi Merlin, you name it! Desigur că am fost și la Jumbo de unde mi-am luat mărunțișuri de Halloween. În rest, m-am ales și cu o veioză cool, de culoare mov, pe care o folosesc atunci când cos.

-pentru că da, cos. Mi-am luat goblen și mai cos din când în când la el. Deadline-ul de finalizare pe care mi l-am acordat e acela de un an de zile! Să nu râdeți, vă rog!

link aici

-de ieșit prin oraș, nu am prea făcut-o cu excepția pauzelor de prânz de la lucru, deci zilnic! :)) Demn de menționat este Jack’s Bistro din Unirii care are un meniu al zilei foarte tare și pot confirma că și pastele sunt delicioase. Apoi, de ziua mea tot aici mi-am comandat doughnuts pentru colegi. Și nu a rămas nici măcar unul!

-În rest am mai prins 3 weekenduri în octombrie (în afara celor două în care am fost vizitată de sora mea). În două am stat închiși în casă. Boring! În ultimul au venit în Timișoara doi prieteni de-ai lui Ovidiu și ne-am plimbat cu ei prin Caraș-Severin (Reșița, Bigăr și Oravița) în sâmbăta respectivă, iar seara am încheiat-o în cafeneaua Zai Apres Caffee. În rest, la activitățile din oraș, eu am rămas acasă că eram răcită (răceală culeasă și adusă acasă de către Ovidiu și pasată mie mai apoi.)

14910304_10154287455699335_7144568260414463071_n

-Când am stat mai mult pe acasă, am mâncat, am citit și ne-am uitat la filme sau la televizor. Uneori am cusut, câteodată mi-am mai făcut simțită prezența pe aici. Așa se face că în perioada asta mai liniștită a lunii octombrie am văzut 3 filme (Hot Fuzz, primul din Bridget Jones Diaries, Hansel și Gretel), m-am uitat la The Nanny (mai vreo două episoade și termin primul sezon), am descoperit înghețata Nirvana (o alternativă puțin mai ieftină la Haagen Dazs), am copt dovleac și am terminat și o carte, o culegere de povești japoneze cu care mă chinuiam de ceva vreme că nu-mi prea plăcea!

-Cu ocazia acestor weekenduri mai lungi parcă octombrie a trecut mai greu. Din păcate nu a fost așa cald cum mi-aș fi dorit, prea puține zile au fost calde și senine în octombrie. De colorat e colorat, nu mă pot plânge! Și să vedeți ce fain e traseul prin Munții Banatului toamna! 🙂

14907005_10154287455844335_8570030404305048412_n

-În schimb, mi-am făcut niște analize de sânge și mi-am verificat glanda tiroidă. Mi-au ieșit ok. Am colesterolul puțin mare, dar la ce tâmpenii mănânc zilnic (și mai ales seara) m-a surprins plăcut că doar atât mi-a ieșit aiurea și că nici măcar nu necesită tratament deocamdată.

-Highlight-ul lunii octombrie, ca să zic așa, e faptul că stalkuiesc zilnic o familie! :)) Nu, nu e așa de rău cum pare. Am ajuns să fiu mai activă pe instagram și, în urma lecturării unei anumite postări pe un blog la un moment dat, am dat peste The Bucket List Family. Well, de atunci începând urmăresc fiecare pas prin lume al familiei respective pe instagram și sunt profund in love de fetița lor, Dorothy! Și de pozele lor idilice de familie tânără și frumoasă prin locuri superbe din lume!

-Halloween a fost marcat la locul de muncă, printre colegi. Ne-am ‘costumat’ și noi, dar mai mult la modul cinic în sensul că ne-am îmbrăcat toți în tricourile primite cadou de la firmă cu un an în urmă și ne-am scris pe tricouri în engleză că ne-a dat eroare și că nu am găsit costumul! :)) A fost o activitate drăguță de grup, ne-am și decorat frumos biroul…frumos în spiritul acestei sărbători desigur, cu RIP , insecte, scheleți și am primit jeleuri în formă de râme pe care le-am mâncat cu poftă. A fost și concurs cu premii printre echipe, noi nu am câștigat nimic, dar ne-au recompensat de la sine putere team managerițele noastre care ne-au servit cu muffins făcute de ele. Drăguț, nu? 🙂

 –

Pretenții de la Noiembrie? Pentru că se anunță la fel de anost precum noiembrie, sper doar să nu plouă prea mult și să nu fie frig prea tare.