Publicat în Daydreaming, Places

Toamna târziu prin Munții Banatului


Doamna Toamna a decis să-și folosească acuarela sau poate chiar vopselele acrilice, cine știe, și să arunce, în mișcări de mare artist, culori dintr-o paletă absolut superbă peste natură! Mișcările-s făcute cu atâta patos încât par aproape răzbunătoare. Nu s-a supărat nimeni, desigur! Poate doar frunzele care cad. În eleganța căderii lor însă, ne-am limpezit ochii și descrețit frunțile când, încă o dată, am rămas înmărmuriți în fața frumuseții Pământului.

„Ce bine ca ești, ce mirare ca sunt!”

2016-10-292014-35-59_zpsrznoeu7d

2016-10-292023-29-50_zpsffxjku5t

2016-10-292023-30-46_zps96sfl7vw

2016-10-292023-32-13_zpsxantykhv

2016-10-292023-28-33_zpsy3fmxwte

Pentru curioși și dornici, ofer chiar și mai multe detalii. Pornirea a fost din Timișoara, după ce ne-am înarmat cu cafea de la Starbucks la purtător, iar traseul a continuat până-n Reșița via Bocșa, cu o scurtă oprire la Muzeul Locomotivelor, muzeu în aer liber de unde una dintre fetele care ne însoțeau a cules un trifoi cu patru foi! Ne-am continuat periplul până la Cascada Bigăr, unde am pozat și ne-am fotografiat (zic așa, deși-s redundantă, doar ca să vă faceți o idee de cât de multe poze am făcut!). Pentru noi era a doua oară, pentru prietenii de la Sibiu întâiași dată! La fel și pentru cel de la Craiova.

Apoi ne-am continuat traseul prin Oravița unde am oprit timp de două ore pentru masă (un fel de prânz târziu sau cină timpurie), ocazie cu care eu am mâncat păstrăv la grătar. Ne-am întors prin Moravița, iar seara ne-am continuat-o prin centrul Timișoarei, la cafeneaua Zai Apres Cafe și amuzându-ne sau mirându-ne (după caz) de acrobațiile făcute de artiștii de la Fire Festival adunați în Piața Libertății cu această ocazie.

De nu aș fi fost foarte răcită, 28 Octombrie 2016 ar fi fost întru totul memorabil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s