Avantajul de a locui într-un oraș mare constă în faptul că atunci când ai chef să faci ceva, ai de unde alege, cu vârf și îndesat chiar. Mi s-a dovedit cumva acest fapt de când m-au apucat pe mine ‘nevoile artistice’ și mi-am dat seama că e foarte ușor să-mi dezvolt această latură de am chef, doar să întreb în stânga și în dreapta sau printre colegii de la locul de muncă și gata, problema e ca și rezolvată!

Singurul lucru care îmi place în mod deosebit în mediul corporatist sunt oamenii cu care lucrez și aici vorbesc despre colegi. Nu există să nu găsește cel puțin o mână de oameni cu pasiuni comune și, sincer adaug, mi-aș dori ca nivelul de intelect de prin corporații să se regăsească și în sălile profesorale din România! Paranteză închisă.

Așa se facă că am participat pentru a doua oară chiar la un workshop de creație realizat la serviciu, primul a constat în recondiționarea obiectelor vestimentare vechi, iar cel de-al doilea (care a fost mai pe placul meu) a constat în decorarea prin tehnica șervețelului a unor pahare și a globurilor de Crăciun cu tematica specifică acestei sărbători.

Rezultatele mai jos:

Obiectele vor fi mai apoi expuse spre vânzare în scopuri caritabile.