Friiig, foarte frig pe afară în acest noiembrie. Se pare că iarna își anunță sosirea timpuriu anul acesta, deși noi încă suspinăm după zilele cu soare ale lui august și, ehehee, lungă cale mai este până la vară!

Dar, chiar și așa, putem profita de multele activități indoor, drept pentru care în noiembrie:

-am citit mai mult decât în alte luni. Am terminat Eleganța Ariciului de Muriel Barbery, Casa Spiritelor de Isabel Allende, am citit și o cărticică pentru copii, plus că am început o altă carte nouă.

-cum am avut spor într-ale lecturii, mi-am atins, ba chiar depășit, book challenge-ul de anul acesta de pe Goodreads. Aveam un challenge modest de doar 12 cărți, am ajuns la 13 and still counting.

eleganta-ariciului_1_fullsize_zpsc7kqe0lr

-am început să particip la tot felul de ateliere creative. Am fost la unul de pictură de m-am întors acasă cu tabloul, am fost la unul susținut la serviciu în care am decorat pahare și globuri de Crăciun și, chiar astăzi, urmează să particip la un altul în care voi învăța să fac coronițe de Crăciun.

-am fost și la shopping prin mall, cheltuind pe haine mai mult ca niciodată dintr-un foc, 2 perechi de pantofi, 3 tricouri, un cardigan și parcă, sincer vă spun, aș mai avea nevoie de chestii! :)) Tot din acest capitol, ne-am înnoit și mobilierul cu 2 noptiere. Note to self: când e frig afară, cheltuim mai mulți bani! Atenție!

-Tot din seria ‘timp petrecut la mall’, am fost la cinema de 2 ori, la 4d la Dr. Strange și la IMAX la Fantastic beasts&where to find them. Rămânem fani 4D, nu și IMAX.

fantastic-beasts-and-where-to-find-them_zpsjhaiqjip

-Într-un weekend am fost acasă la părinți după ce anterior am plimbat-o și pe mama mea la mall într-o seară (if you can see a pattern there!) , în altul au venit la noi în vizită sora mea cu prietenul ei. Evident că s-a lăsat cu alte ture de shopping. Deci, cred că pot concluziona că ne-am cam făcut veacul prin mall luna asta! =))

-Am primit cadou două seturi de cești de cafea, un set de la sora mea, un altul de la sora lui Ovidiu, în același weekend. Nu s-au vorbit între ele căci fetele nu se cunosc, însă ne-am amuzat teribil că ne știe lumea drept ‘cafengii’ (ceea ce e adevărat) și ne răsplătesc pentru asta pe măsură!

-Din seria lucrurilor faine de la locul de muncă, pe lângă atelierul mai sus pomenit, am avut parte și de o pizza day în care la prânz am primit gratis pizza de la companie pentru bunele rezultate.

-Am un grup de colege tare faine la lucru, drept pentru care uneori când ieșim la masă ne organizăm puțin mai tare ca să facem ceva frumos și sărim peste un meniul zilei, așa se face că într-o după amiază ne-am dus la Starbucks, iar într-o alta am poposit pentru prăjitură la Seneville.

-Am mai avut parte de o ieșire la Starbucks alături de prietenele mele. Rămâne să repetăm experiența!

-Din seria locurilor noi încercate, recomand Berăria 700. Au mâncare foarte bună acolo, iar locul este frumos amenajat și mega spațios. Habar nu aveam că e atât de mare, căci din exterior nu pare chiar atât de voluminos. Înțeleg acum de ce era acolo club pe când eram studentă!

-Am învățat să joc rummy. De fapt, Ovidiu m-a ajutat. 🙂 Știam câte ceva din copilărie unde mai degrabă eram acolo de animație (când aveau nevoie de oameni), dar acum o ne mai ocupăm serile cu încă un joc.

-O altă chestie drăguță pe care am făcut-o și pe care încă nu am apucat să o pomenesc aici este faptul că noi, deși cu 2 săptămâni înainte de sărbătoarea propriu zisă, ne-am oferit cadourile de Moș Nicolae: da, știu, am fost foarte cuminți, toată ziua pe la mall! :)) O să revin cu detalii despre ce am primit, pot să vă spun doar că s-a lăsat cu multe cărți pentru mine.

-Încheiem noiembrie cu o zi de sărbătoare, liberă de la stat, zi în care voi lenevi pe îndelete cât să mă odihnesc suficient, urmând ca apoi să merg la atelier. Atât de tare și de mult am așteptat aceste zile libere, nici nu vă puteți imagina!

Ce vreau de la decembrie? Să-l nimeresc pe Ovidiu cu cadoul de Crăciun ca să-i placă, să avem volume de muncă decente (din păcate mereu sar toate-n aer în perioada asta) și să fie o lună cât mai liniștită în general.