Dacă ești bărbat, mai mult ca sigur, recomandarea mea de filme de urmărit sub păturică te va lăsa rece, mai rece decât temperaturile de afară. Dacă ești de sex feminin însă, s-ar putea să-ți placă, chiar dacă la o primă vedere, vei ridica ușor din sprânceana dreaptă.

Pe vremea asta cu temperaturi sub 0 grade, după ce am tras linia sub realizările lunii trecute, am ajuns la concluzia că facem din ce în ce mai multe activități indoors, fie ele la mall, acasă sau tot felul de ateliere. Ne-am duce zilnic la cinema dacă am avea timp și atât de mulți bani de stricat. Și cum nu sunt pe cât am vrea nici unele, nici altele, varianta de filme la tv sau de prin alte părți (știți voi!), rămâne una încă în picioare. Aș putea să laud PRO TV-ul, am fost plăcut surprinsă de filmele pe care le-au difuzat în ultima vreme, așa se face că am urmărit în doar un singur weekend Life of Pi (citisem doar cartea), SnowPiercer și The Hobbit, toate pentru prima oară și, guess what, mi-au plăcut foarte mult! Tot ce-mi rămâne de făcut acum este să continui cu vizionarea trilogiei Hobitului!

Și pentru că tot suntem la capitolul trilogie, iată-mă în anul de grație 2016 vizionând întreaga serie de filme Bridget Jones, tot 3 la număr. Nu știu sincer de ce mi-a luat atât de mult: primul film, Bridget Jones Diary, a fost ecranizat în 2001! A fost urmat de Bridget Jones: Edge of Reason 3 ani mai târziu, urmând ca cel mai recent să apară acum în 2016- Bridget Jones’s baby.

717161acd78e0793192a2d8c86ff5063

Au fost toate 3 foarte drăguțe și cumva sincere în transpunere, chiar e ușor de înțeles succesul filmului (cred că ar fi faine și cărțile!). Dacă primele două filme sunt mai mult romantice decât amuzante sau poate că așa le-am simțit eu, cel de-al treilea este cu siguranță foarte amuzant, vă promit!

Sunt bune filmele astea, te mai desprind puțin de realitate și de gândurile legate de muncă, mai ales în această perioadă a anului, înaintea sărbătorilor de iarnă, când absolut totul sare în aer și toate sectoarele de muncă se împovărează sub volumele de cereri de ‘poveste’!