Și pe când credeam că anul curent nu mai are puteri să ne dea o nouă lecția, iată că am picat în semi-penibil ieri când ne-am dus la film! :))

Ai zice că la experiența noastră, cea în care mergem lunar la cinema, nu am avea cum să facem o gafă și să încurcăm ochelarii de IMAX cu cei de 3D și să ne dăm seama de asta fix în sală când să-i punem pe ochii! Ei bine, aș putea să vă contrazic cu o foaaarte mare ușurință având în vedere experiența de aseară. :))

Ne-am dus la Marele Zid Chinezesc– un film absolut superb și pe care îl recomand din suflet!- și după ce am stat juma de oră în sala de așteptare mâncând nachos, mers la baie, intrat în sală și așezat pe scaune, dăm să ne punem ochelarii pe nas, când colo ce să vezi, observam confuzia: ochelarii erau de IMAX! Ce era de făcut?

plan a: Să merg repede din sală să cumpăr de la casă ochelarii 3D deranjând tot rândul? Și asta în contextul în care suntem în continuare deținătorii a 8 perechi de ochelari 3D (uitați acasă însă)…

plan b: Sau să așteptăm până apar reclamele la filmele 3d  (da, fix, acelea înainte să înceapă filmul propriu zis!) și să vedem dacă merg sau nu ochelarii?

Am ales a doua variantă, cu sufletul la gură cumva, sperând să se potrivească ochelarii…

Încep trailerele 3D și nu, NU SE POTRIVESC!

În nici 5 secunde am sărit la planul a (cel cu care lumea de obicei începe!), am coborât repede din sală (sală mare, btw), am întrebat fetele de la bilete dacă pot ieși (au zis da, aveam biletul de film la mine just in case) și m-am postat rapid la casă de unde am cumpărat 2 perechi de ochelari 3D. Apoi, m-am întors rapid cu ei în sală. Ce-i drept, în drumul meu am călcat pe cineva din rând pe picior, dar mi-am cerut scuze și m-am așezat rapid lângă Ovidiu care a rămas vădit uimit de rapiditatea mea: trailerele de pe ecran nici măcar nu se terminaseră! :)))

The Great Wall-trailer

maxresdefault