Citeam aseară lista cu rezoluții pentru 2016 și mi-am dat seama că în proporție de 65% e îndeplinită, unde 65% e un procentaj foarte bun în condițiile în care unele dintre rezoluții au avut un rezultat de trei ori mai wow decât aș fi sperat.

Cum vine asta? Una dintre chestiile pe care mi le-am pus (bine, cred că erau 3 sau 4) aveau legătură cu relația mea la care țin nespus de mult și despre care spuneam anul trecut pe vremea asta așa (într-un articol ținut privat):

Un om nou a intrat în viața mea și a făcut o diferență uriașă. Știu acum ce înseamnă o relație normală, ce înseamnă un asemenea sprijin, ce înseamnă intimitatea și încrederea în cuplu. Eu nu am mai experimentat niciodată așa ceva, iar noile sentimente în această relație extrem de constructivă, cât și relația noastră în deplinătatea ei, m-au făcut să realizez cât de mult am crescut pe plan personal și cât de pregătită eram de fapt pentru o asemenea relație. L-am așteptat doar pe Ovidiu să apară în calea mea.

Tot ce îmi doream eu era să ne înțelegem în continuare la fel de bine. Doar că realitatea bate filmul, iar în februarie anul acesta Ovidiu m-a cerut în căsătorie! 🙂

Ca să intru puțin mai în detalii, mărturisesc că aveam 5 dorințe mari, puse la plural (pentru noi doi așadar) și toate au fost bifate într-un fel sau altul. Într-una, de exemplu, speram să ajungem la Poiana Mărului în 2016, loc în care nu am mai ajuns, însă am ajuns în alte locuri mult mai mișto în schimb (Italia, Croția, Muntenegru, Austria, etc.), deci, din nou, efectul wow de care spuneam mai sus, cel care depășea așteptările. 🙂

A doua categorie de dorințe, tot 5, au fost puse pentru mine, deci chestii care depindeau de mine și ei, bine, aici am stat puțin mai greu cu motivația, drept urmare procentajul lipsă e alocat acestor rezoluții. Nu-i bai, asta nu mă supără absolut deloc, ba din contră. Am înțeles de la an la an că rezoluțiile pe care le pun pentru că ‘trebuie sau ar trebui’ sunt și cele care rămân neîndeplinite căci nu sunt puse din suflet și nu cred în ele de fapt.

Rezoluții pentru 2017:

lista e mai scurtă și se scurtează din ce în ce mai tare o dată cu trecerea anilor. Pe lângă clasicele dorințe de sănătate și bunăstare pe care și le dorește toată lumea, îmi doresc din suflet:

-să citesc o carte pe lună

-să ajung într-o țară nouă în care nu am mai călcat până acum

și să îmi fac mai mult timp pentru mine și să mă îngrijesc mai mult ca femeie.

Pe plan personal, tot ce îmi doream anul trecut rămâne veșnic valabil. 🙂

ef03f0e8cec76c55dd79dbe9fe2f796d