Niciodată nu m-am considerat o persoană îndrăgostită de ultimele descoperiri sau invenții într-ale tehnologiei. Desigur că cele din domeniul medicinei, mă dau pe spate de fiecare dată și sunt mută de uimire de cât de mult s-a dezvoltat medicina în ultimii 50 de ani! Vă puteți imagina oare unde vom fi în următorii 50?

9697c90f4ddbaf08473468b36e994301

Onest vorbind, impactul asupra oamenilor îl au însă mai mult gadget-urile de zi cu zi, telefoanele inteligente, aparatura din ce în ce mai sofisticată din bucătărie până în baie sau chiar bijuteriile care au componente uluitoare!

Nu am pus preț niciodată pe telefoane, de exemplu. Defilam cu un amărât de telefon vechi până acum doi ani jumate când am primit cadou de ziua mea un Samsung S5, primul meu telefon șmecher. Vreau să vă spun că și acum tot pe ăla îl am și mi se pare în continuare la fel de fain și nu l-aș schimba pentru nimic în lume atâta vreme cât își face treaba, mai ales că are și o valoare sentimentală! 🙂

Doar că săptămâna aceasta (care a fost groaznică pentru mine din mai multe motive), mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un aparat din ăsta de care până mai alaltăieri, să zicem, nici nu prea știam că există sau ce face exact.

Nu, nu gătesc, deci nu apreciez la justa-i valoare mixerul vertical primit cadou de 8 martie. Dacă stau bine să mă gândesc, l-am apreciat doar o singură dată, când mi-a făcut Ovidiu spumă de căpșuni cu el. 🙂 Apoi, deși clar în top 5, nici esspresorul nu e cuceritorul recent al inimii mele, deși el îmi oferă în nici câteva minute cafeaua matinală din weekend. Ceasul inteligent stă uitat pe vreun raft, chiar de când l-am primit, iar ebook readerul cred că e într-o cutie… Apoi, ar mai fi laptopul meu roșu Toshiba, subțire, finuț și feminin, de pe care scriu acum. Îl ador, da, e adevărat, însă nici el nu mai e în prim plan! Pentru că, vedeți voi…

…sunt îndrăgostită de un UMIDIFICATOR! Și de Ovidiu, de la sine înțeles! 🙂

Umidificatorul nostru minune ne face să dormim bine noaptea, ne face atmosfera mai plăcută în cameră și aerul mai respirabil. Poate fi și veioză noaptea și suport pentru parfum de înmiresmat camera la nevoie. Deși el dă aer rece, temperatura în cameră e mai ridicată și căldura se simte ca acasă, unde se pun lemne pe foc. Mai mult de atât, de când îl avem noaptea nu mai sforăim, mai ales eu, că la mine acest aspect devenise o problemă în ultima vreme. Am descoperit și motivul mergând la cardiolog, unde din nou m-a dat puțin pe spate aparatura medicală! De trei ori wow! Până acum nu mi-am auzit niciodată bătăile inimii atât de clar și de tare, de parcă inima-mi era un organ undeva în exteriorul meu, alături de mine și nu în mine.

Acum să mă scuzați, vă rog, mă duc să mă mai holbez puțin la umidificator…sau poate chiar la mașina de spălat la cum învârte hainele! Astăzi mă declar convinsă, da dle’, uneori chiar merită să investim în tehnologie pentru binele nostru, nu doar pentru comoditate!