Din experiența anilor anteriori, am ajuns la o concluzie personală foarte puerilă, dar ce să-i faci, așa se întâmplă, în sensul că unii își ghidează viața după astre, alții după ani impari, cum e cazul meu!

Se face că mie-mi plac numerele și vârstele impare! Un 27 sună mai sexy decât un 26 în mintea mea. Nu aș ști să vă spun exact de ce. La partea cu anii, am observat că anii impari sunt anii cei mai frumoși ai mei, și cei mai grei, dar asta e, ca să ajungi la un rezultat frumos în ceva, cam trebuie să tragi mult pentru el că, în viața asta, prea puțini oameni devin miliardari după ce bagă la loto!

Ei bine, doar ce au trecut primele două săptămâni din 2017 și știu că trebuie să-mi schimb jobul, știu că vreau să mă mărit și că vreau să mănânc mai disciplinat, capitol la care lucrez deja.

Cumva, premonitoriu ar fi faptul că am început cu o schimbare majoră de look fix pe 30 decembrie din deja defunctul 2016, când am lăsat în urma-mi cosițele blonde, frumos împletite.

15841327_10154483920944335_1739080894_n

Regrete? Niciunul. Avantaje? Cu zecile!

Până și când am fost la unghii, mi-am schimbat forma din pătrată în rotundă, de mi s-a pus poză cu hashtagul #schimbări majore.

Acum, fie ce-o fi! Eu urăsc schimbările și niciodată nu am pretins că ar fi altfel, dar vorba unei colege, le urăsc, dar totuși le îmbrățișez de bunăvoie și nesilită de nimeni!

Până la urmă, trăim într-o epocă agitată, sub semnul schimbărilor. Ne conformăm, că nu prea avem de ales de fapt. 🙂