După cum spuneam și mă așteptam, februarie a trecut pe nesimțite. De asta îmi și place mie atât de mult luna asta, fiind atât de scurtă, nici nu îți dai seama cum trece, iar când e gata, deja suntem cu un pas în primăvară! ❤

Februarie acesta al meu a fost mai plimbăreț decât lunile anterioare, deci e clar că a început marea dezmorțire. A fost o lună activă cum nu am mai avut poate din perioada august-septembrie anul trecut.

17098306_10154649680344335_5921185155599125478_n

Am început cu schi la Straja unde am petrecut un weekend prelungit. A fost pentru prima oară când am urcat pe schi luând lecții de la un monitor. A fost și ultima priveliște de iarnă adevărată din acest sezon!

Din seria activități fizice, am marcat o ieșire pentru a juca tenis care mi-a plăcut enorm de mult! Am fost la Helios club care e practic la doi pași de unde locuim.

Am consumat mai multe produse naturiste decât de obicei, vezi rețeta de ridiche neagră cu miere.

Din ieșirile demne de menționat, ar fi Restaurantul Chinezesc, Tucano coffee (again) și Musiu (unde vă recomand aripioarele de pui cu miere și migdale).

Din ieșirile demne de menționat din afara țării, recomand Nordsee (sosurile sunt din seria ‘lins pe degete’) și Coffee Fellows.

De Valentine’s am fost mai mult practici decât romantici, așa se face că după lucru, când oricum eram înfometați, am mers la un restaurant din apropierea locuinței.

La cinema am văzut Resident Evil cu Ovidiu și 50 Shades Darker cu o colegă, ocazie cu care m-am distrat maxim! Și acum râd când îmi amintesc. :)) Singurul film bun văzut a fost Hidden Figures de fapt, pe care l-am văzut acasă. Îl recomand.

Am terminat de citit primul volum din prima carte din seria Game of Thrones.

Am fost pentru prima oară în Germania, în Frankfurt am Maine unde am prins un carnaval în desfășurare în plin centru ajungând la hotel cu buzunarele pline de bomboane și acadele.

Am vizitat grădina botanică și casa lui Goethe.

Am mâncat în aer liber într-o zi însorită și minunată de primăvară, într-un restaurant italienesc și chiar de pe stradă, am băut cidru de mere și practic, ne-am plimbat până nu ne-am mai simțit picioarele! Frankfurt a fost mult peste așteptările noastre! Cum încă avem pe listă muzee pe care nu le-am punctat din lipsă de timp, rămân toate pe un wishlist pentru data viitoare!

17021803_10154645504404335_296954648362932884_n

Mă uit în calendar la luna martie și pare o lună lungă tare. Îmi doresc să avem cu toții spor, mi-aș mai dori să fac și ceva sport și să nu plouă prea tare.