E aproape miezul nopții când scriu aici și sunt în plin proces de pregătire a bagajelor de plecare căci mâine pornesc într-un fel de nouă aventură care e de fapt primul meu business trip ever. Așa se face că următoarea postare (Doamne, dă să am net bun!) va fi din capitala Croației unde voi învăța tainele noului loc de muncă timp de… o lună de zile!

Martie a fost plin și a stat sub semnul schimbărilor profesionale pentru mine. Așadar:

-de 1 Martie fix ne întorceam din Frankfurt, Germania. Am primit mărțișoare de la Ovidiu și colegii de muncă.

-weekend-urile le-am petrecut cu Ovidiu prin oraș cu popasuri în diverse locuri, fie noi doi pe pe la Seneville și George’s Snack, fie cu alți prieteni la pizzeria Thalia sau la Jack’s Bistro în Unirii. Am ieșit de multe ori și cu colegele de la muncă la Cafeneaua Verde, Tucano, Segafredo, Fresh Kebab, Berărie 700 sau Timișoreana (unde vă recomand un desert cu papanași și clătite foarte bun!) și multe altele, dar din păcate nu îmi vin toate acum în minte. Oricum, puteți reține și faptul că ne-am plimbat și prin diverse apartamente ca să vedem ce am putea cumpăra.

-într-un singur weekend am fost acasă, în Caraș-Severin, și ce credeți? A nins!

-am văzut două filme: Arrival și Ghost in the Shell (ambele SF, cel de-al doilea la cinema în varianta 3D) și sunt la zi cu serialul New Girl după ce nu îl mai urmărisem în ultima vreme.

-am citit mult: am terminat primul volum din Game of Thrones, Memoriile unei Gheișe și Extrem de tare și incredibil de aproape, numai bine că am ajuns deja la jumătate book challenge-ului pe anul acesta.

-am terminat primul meu tablou! (din acela de colorat de la Color Boom, don’t get too excited!)

-O săptămână am stat fără Ovidiu care a fost în business trip în Suedia: a fost super aiurea fără el.

-20 de zile lucrătoare ale acestei luni am fost în preaviz pentru că mi-am dat demisia, iar celelalte 7 am fost în concediu de odihnă.

-am primit o grămadă de cadouri (super faine) de la foștii mei colegi din cele două echipe în care am activat de când sunt în companie. Nu știu de ce, dar am observat că de fiecare dată când plec de undeva se lasă cu multe cadouri! Se bucură lumea atât de mult că plec?! :))))

-ultimele 6 zile de concediu le-am petrecut închisă în casă deși vremea afară a fost superbă! Mi-era dor de să stau pur și simplu citind sau urmărind seriale. Ba chiar am spălat și geamuri și am gătit de 2 ori ceva.

All in all, martie a fost și cu multă muncă și cu odihnă, și cu multe emoții.

Aprilie sper să fie o lună prielnică unor noi începuturi mai ales că voi fi în altă țară în tot acest timp.

🙂