18485458_1786674738329237_8025807298754605171_n
by Alin Zelenco (tipul înalt și brunet din stânga jos cu blonda din fața lui suntem eu cu Odiviu)

Nu am apucat să scriu articolul cu ceea ce am bifat în luna mai și, deși aveam ce să spun, nu mi-am găsit timpul să-mi adun gândurile și să descarc pozele pentru a face o selecție din ele. Vreau totuși să menționez un eveniment la care am participat și să vă fac o recomandare muzicală.

Am fost la un concert promoțional al festivalului Music Travel care se va derula în Timișoara în perioada imediat următoare. Evenimentul a avut loc în aer liber la Jardin Timișoara, iar cele două trupe rock care au fost invitate au făcut o atmosferă faină, deși din cauza ploii din weekendul respectiv, nu multă lumea a îndrăznit să se alăture nouă. Spre norocul nostru seara ploaia a încetat, iar temperaturile au fost ok.

Startul l-au dat cei de la Les Elephants Bizarres a căror muzică o cunoșteam deja, dar elementul surpriză pentru mine a constat în trupa Grimus! Auzisem despre cei de pe blogul Laurei Cosoi (ciudat, nu?) care e fana lor numărul 1 și care, din câte știu eu, a și apărut în unele videoclipuri de-ale lor. Ne-au plăcut mult băieții, atât mie cât și lui Ovidiu! Prezența scenică, conexiunea cu publicul, vocea, versurile, melodiile, totul a fost la superlativ! Sinceră să fiu, deși ascultasem câteva melodii pe youtube anterior, nu mi-au plăcut atât de mult precum live! Vi-i recomand! Dacă aveți ocazia să participați la un concert de-al lor, nu ezitați!