De când nu am mai scris pe aici cu spor, am cam rămas în urmă cu destinațiile vizitate în ultimul timp, drept urmare trebuie să vă spun ce-am văzut la București, ce-am experimentat în Croația (din nou!) și cum m-am relaxat în Ungaria. Nu, încă nu am avut concediu și nici nu vom avea în curând, doar că ne-am ocupat sfârșiturile de săptămână astfel încât în iunie cel puțin, sincer, nu știu cât timp am petrecut pe acasă.

A nu se înțelege că mă plâng, luna iunie a fost cea mai bună din acest an din toate punctele de vedere, inclusiv la serviciul cel nou, am avut cele mai bune rezultate de până acum! Sper să se mai repete!

Și pentru că tot am amintit de job, am ajuns în Croația în iunie (deși nu mi-aș fi dorit asta, dar nu am avut de ales!) datorită unui team building organizat acolo. S-au reunit colegii din birourile din Timișoara, Zagreb, München, precum și cei care lucrează remote de prin Londra sau cine știe de pe mai unde. Duși am fost spre un parc de aventuri, nu de foarte mari dimensiuni, dar cu suficiente activități încât să umple o zi întreagă.

Ne-am împărțit în două echipe mari și a trebuit să aducem, fiecare în parte, cât mai multe puncte echipei în care am fost desemnați. Când am auzit de competiție, nu știu exact ce s-a activat în mine, dar am devenit un fel de tomboy.

Și pentru că, andrenalina rush, am început cu ce a fost mai greu: bridging! De bună voie și nesilită de nimeni! Din păcate nu am poze cu mine din momentul acțiunii (eu fiind a treia persoană din toți cei adunați acolo care s-a aventurat la mari înălțimi!), am doar câteva cu vânătăile cu care am rămas pe brațe!

1c7acdf892478d8a8f9abc992b526f0a

După bridging, am continuat cu human fussball, care este extrem de antrenant și de distractiv. Un meci se termină relativ rapid, dar se dau jos multe calorii, lucru garantat!

Apoi am intrat în arena de paintball, unde nu știu exact cum m-am descurcat, daaar la un meci am fost ultima persoană rămasă din echipă! Ca să nu mai spun că la human fussball, echipa mea a luat bătaie cu 10-2, iar cele două goluri date au fost de mine, din poartă! Practic nu am prea avut cu cine să mă laud, ca să fiu sinceră! :))

După bridging (unde bravi bărbați nu s-au descurcat așa bine ca mine), fussball și paintball, m-am relaxat puțin și m-am dus la activități mai neinteresante: trasul cu arcul și cel cu pistolul. M-am descurcat mai bine cu arcul, semn că aș fi putut fi o amazoană cât de cât decentă…cu pistolul însă, am adus zero puncte echipei: nicio șansă de agent secret! Era și cam întuneric ce-i drept, căci se înnorase afară, iar noi eram în mijlocul unei păduri. Mi-a plăcut mai mult cu arcul, clar!

Am încheiat ziua cu zipline, care nu mi-a oferit nici măcar cea mai mică emoție și mi-am dat seama că mi-ar fi plăcut să fie mai sus și mai lung traseul de tiroliană!

All in all, cum e vară și e vacanță, poate treceți prin Croația. În cazul în care sunteți interesat de astfel de activități, găsiți aici mai multe informații despre acest parc! Locul este pet friendly, noi ne-am petrecut ziua întreagă acolo având asigurată inclusiv masa, plus băuturile, deși aici nu știu dacă a fost implicată o altă firmă de catering sau tot deținătorii parcului au acoperit și acest aspect! Contra cost, evident!

Echipa mea a câștigat, drept dovadă am acasă o medalie, iar experiența în sine a fost una tare faină, deși inițial nu avusesem chef de plecarea înapoi spre Croația! Da, aș mai repeta figura!