Pentru cei mai puțini familiarizați cu terminologia de mai sus, vlogării sunt cei care se filmează și pun video-uri cu ei pe canalul lor de youtube. Pot fi de fashion& style, lifestyle, make up (toate astea cam merg mână în mână) până la cele umoristice, parodii sau efectiv copii care se filmează făcând slime-uri (chestii gelatinoase scârboase de diverse texturi și culori cu care se joacă) și câte și mai câte. Inclusiv de gătit. Ah, am văzut și vlogs pe teme literare, evident acelea nu prea au succes căci cei care citesc vor căuta să citească recenzii, nu să asculte pe cineva vorbind despre o carte.

În fine, faza e că, de la o vreme, eu am cam început să urmăresc anumite fete care sunt omniprezente pe instagram și pe youtube…spre disperarea iubitului meu! :)) Sunt fete care au un stil, se îmbracă și se machiază într-un anume fel, călătoresc mult și fac bani din asta!

Destul de superficial în fapt, cu unele excepții totuși! Am și preferatele mele, iar pe instagram am început să caut oameni care să mă inspire prin frumos și chiar am găsit câteva conturi de acest fel. Again, spre disperarea iubitului meu! :))

Ce voiam eu să spun e câte ceva despre haul sau unpacking. De multe ori aceste domnișoare merg la shopping, iar în momentul în care vin acasă se filmează cu prada! 

Stau înconjurate de obiectele proaspăt achiziționate pe care le scot din pungi sau cutii cu un foarte mare entuziasm precizând nume de branduri, prețuri, eventual spun cum intenționează să poarte haina respectivă. Astfel de articole pot fi și de de make-up & hairstyle sau chiar haine luate din SH-uri. SH aka second hand! După cum vedeți, mi-am îmbogățit și vocabularul de când urmăresc video după video. Succesul lor se măsoară în vizualizări și e garantat de faptul că oamenii vor mai mereu să vadă ce e în ograda celorlalți! Cred că din acest motiv se fac și haul-uri cu alimente de la lidl sau cu electronice! 😐

b397ff635ac1101049a0e4f82796f919

Ei bine, dragilor, să vedeți unpacking fain atunci când te muți la casă nouă și rând pe rând (timp de mai bine de 6 luni!) aduci din cutiile depozitate pe la prieteni sau verișori (true story!). Chiar azi ne-am luat câteva cutii cu hainele de iarnă (da, știu, e de mult iarnă afară!) și am fost extrem de surprinsă să descopăr haine de a căror existență în viața mea uitasem complet! 😐 Uitasem atât de tare încât acum o lună mi-am luat un articol vestimentar similar cu ce am găsit în cutie, doar că pe o altă culoare. Știam că voiam de mult să îmi cumpăr așa ceva! Ce credeți? Anul trecut mi-am spus la fel când l-am luat pe primul! :)))))))

So, cred că ar fi meritat filmată reacția mea când am dat cu ochii de haina respectivă! Oricum, mai am alți 3 saci vidați plini de haine de recuperat, să vedeți atunci alt unpacking surprinzător! :))

p.s. am văzut și o cutie pe care scria „cosmetice și parfumuri” și de abia aștept să o aduc acasă căci nu mai știu ce e nici în ea având în vedere că eu știu că am deja toate parfumurile și cosmeticele acasă. :))