Bând apă, veți spune, desigur! Așa este și așa încerc, însă dincolo de acest aspect vital trebuie să mai hidratăm nițel și pielea supusă diverșilor ‘dăunători’ printre care i-aș numi pe cei care mă afectează pe mine: epilatul excesiv, uscarea (din varii motive) și soarele puternic.

Vine o perioadă în viața oricărei femei (lăsați-mă, vă rog, să generalizez pentru amorul propriu, știu că de fapt nu e chiar așa, adică nu se aplică tuturor) când o lasă mai moale cu aranjatul, îngrijitul, coafatul și alte activități ‘casnice’ din gama aferentă. De obicei se întâmplă când e într-o relație serioasă și de anduranță și e bine la căldurică sau poate când are copii sau un job solicitant sau doar două din astea trei sau toate, le putem combina oricum! Ei bine și atunci, cu toate astea pe cap, uită biata femeie partea de hidratare! :)) Asta ca să mențin tema articolului, că de fapt se uită mai multe.

Cum am remediat eu situația? Mi-am adunat toate cremele de prin casă (după ce am realizat că am o mini colecție neutilizată), le-am pus la un loc și am ales una de mâini și una de corp pe care le folosesc până la epuizare urmând ca apoi să prioritizez consumul altora, pe același principiu.

Nu le mai țin în baie, un alt aspect important pentru mine. Le-am mutat în dormitor pe un raft de lângă partea mea de pat, așa atunci când simt nevoia voi folosi crema de mâini și nu mă va lovi lenea că e prea departe să merg până în baie și o las baltă. De asemenea, fiind în aria mea vizuală seara, ghiciți ce? Le văd și le folosesc!

Așa se face că de la perioada mea de hidratare nulă, am consumat deja lapte de corp cu aromă de bujori de la Sephora (190 ml), precum și un Nivea soft (50 ml) alături de o cremă de mâini Fuji Green Tea de la The Body Shop (după care sufăr).

lait-corps-hydratant_1953_1_1463398875

Dincolo de cele trei produse deja consumate, din ce am acasă pe lista de așteptare în a fi folosite sunt următoarele:

-Lapte hidratant de corp Le Petit Marseillais cu aromă de migdale și ulei de argan

-cremă de mâini Pivoine (bujori) Sephora

-crema de față de zi anti-rid Nivea Q10 plus (deși vara nu îmi prea vine să pun cremă pe față)

-loțiune de corp Killer Queen Katy Perry

-Nivea Care clasic (200 ml)

-cremă de mâini DermaSpa Dove

-cremă de corp DermaSpa Dove cu ceva ulei omega

Prin baie rătăcite mai sunt o cremă de picioare de la Avon (nu știu pe unde am lăsat-o) alături de una pentru crăpături în călcâie Titania (nu știu cum a poposit pe la noi). De cele de tălpi după cum vedeți nu știu prea multe pentru că nu folosim. Doar le avem! :)) Până nu de multă vreme și cele de mai sus erau din aceeași categorie…

Ah, să nu uit, uleiul de masaj terapeutic cu aromă de lavandă la ce categorie se încadrează? Nici pe ăsta nu îl folosește nimeni, dar l-am cumpărat când am spart bani în DM într-o dumincă. :))

Pentru că am văzut că tehnica asta cu doar două produse de hidratare deodată funcționează am aplicat același lucru și la parfumuri. Mă săturasem să am la un loc parfumuri aproape goale alături de unele neîncepute iar altele pe jumătate consumate așa că aleg mereu două (unul de zi/ușor/vară, altul de seară/eveniment) pe care le consum până le dau gata. Așa că am terminat recent combinația Elizabeth Arden Green tea/ Burberry Weekend, iar acum am așezat pe raft Volare Oriflame cu Love Story de la Chloé. 🙂

De recomandat nu vă recomand nimic din cele de mai sus. :)) Fiecare știe ce piele are și ce i se potrivește, e clar că dacă mie îmi pică bine ceva, reciproca nu poate fi universal valabilă! Și nu uitați, că tot e vară, folosiți cremă de protecție solară! 🙂