Îmi amintesc perfect momentul acestei melodii la Sasca. Eram aproape de scenă, în jurul meu mulţi bărbaţi semi-adormiţi şi „liniştiţi cu Bacchus” care cântau din suflet, la unison cu solistul. Ce frumos sufereau toţi împreună! Şi ce bine suna melodia pe refren! Aproape că-mi doream să rămân printr-un cort pe acolo. Mi-a trecut rapid după ce s-a uitat soră-mea ciudat la mine şi mi-a zis răspicat că sigur m-ar găzdui şi pe mine unul dintre ei, arătându-mi cu degetul, aleatoriu, vreo 2, 3 potenţiali găzduitori. Adică era clar că nu gândisem mult în prealabil. Şi acum mă bucur că nu m-a auzit nimeni.:))…

În altă ordine de idei, mi-e dor să merg cu cortul, cu gaşca de prieteni, undeva la munte. Ei sunt martorii mei că sunt o bună prietenă a „cortului”. La festivalul de jazz de la Gărâna, în timp ce afară era furtună şi cei din grup se certau şi contraziceau despre cum să plecăm mai repede de acolo, eu eram în cortul meu şi dormeam dusă.  Şi m-au trezit să-mi spună că plecăm! 😦 Mie şi acum mi se pare că puteam să stau acolo în continuare! Dar nu am avut atunci susţinere!

Ce-i drept, a doua zi sigur aş fi ajuns la ştiri, zâmbind resemnată dintr-un şanţ plin cu apă, cu cortul undeva pe după mine! Aşa, din căldura casei unei prietene din Reşiţa, mă jucam cu pisicul ei şi mă uitam la reportajele despre furtuna de la Gărâna.

Dar mie tot îmi pare rău!

Prietenii mei nu au spirit eroic! :))