Astăzi voi face puțină publicitate (gratuită) magazinului Gamar din incinta Iulius Mall Timișoara în urma unei experiențe foarte plăcute de acolo.

Eram în căutarea unei rochii pentru o nuntă și după ce am intrat în Ginette (care a fost dezamăgitor din cauza atitudinii vânzătoarelor), Mango (care rămâne unul din brandurile mele preferate), H&M, C&A și Effect, mi-am îndreptat pașii spre Gamar.

Probasem rochii doar în Mango și Effect, iar în Mango chiar găsisem o rochie drăguță de zi, însă eu aveam nevoie de ceva pentru seară. Și cum, în ultimii doi ani, o nuntă a ajuns să însemne de fiecare dată o nouă altă ținută pentru mine, căci fiecare nuntă e unică în felul ei, iar eu trebuie să punctez cumva asta, am ajuns să cumpăr câte o rochie pentru fiecare nuntă în parte. Poate și faptul că am tot fost domnișoară de onoare pe la majoritatea a condus la asta…

Ei bine, aveam nevoie de ceva simplu și cu bun gust, cu mânecă mai lungă pentru că această lună mai a fost cam friguroasă și ploioasă. Cum la noi e foarte greu să găsești cusături moderne pe un material de calitate, de preferință monocromatic, vă dați seama că să pornești în căutarea unei rochii simple a devenit practic un moft. Toate-s pline de sclipici și de aplicații cât mai kitsch.

Mereu admiram rochițele expuse în vitrinele magazinului Gamar: modele superbe, pline de bun gust, iar prețurile cam erau pe măsură, poate că și din această cauză am lăsat acest magazin ultimul pe lista mea însă aveam să mă înșel!

În primul rând, vânzătoarele de acolo sunt adevărate profesioniste: vor căuta printre rochițe și vor sugera ținute cât mai potrivite fiecărei femei care trece pragul magazinului: pornind de la mărime, statură, construcția corpului, culoare, material  și eveniment! Tot ce trebuie este doar să le asculți puțin cu mintea cât mai deschisă! Eu așa am făcut și prima rochie recomandată a și fost cea cu care am plecat acasă, încântată fiind! O rochie neagră, cu mâneci lungi, care îmi scoate în evidență talia și care-mi acoperă bustul perfect (iar eu stau muult prea bine la capitolul respectiv și nici nu îmi place să-mi etalez sânii prin rochii, deci am de fiecare dată probleme la capitolul acesta!), m-a făcut să zic da negreșit! Preț? 25o ron.

Rochia este Karotte, cusătură 100% românească (asta pentru că uneori uităm ce lucru de calitate se face la noi în țară într-ale croitoriei) și mărturisesc că m-am simțit minunat la nuntă îmbrăcată în ea. Nu mi-a fost cald în ea, nu m-a strâns, mi-a venit perfect  și de abia aștept să o îmbrac cu proxima ocazie!

Felicit vânzătoarele de acolo care sunt extrem de atente (nu la modul deranjant cum se întâmplă în majoritatea magazinelor) și care vin cu sfaturi pertinente în ajutorul clientelor într-o manieră obiectivă, caldă și respectuoasă. Un asemenea profesionalism nu am mai văzut de foarte mult timp în magazinele de pe la noi! Cu siguranța data viitoare când voi mai avea nevoie de elemente vestimentare, mă voi întoarce în magazinul Gamar!