Am intrat şi eu într-o oarecare febră a serialelor. A mea nu are o temperatură foarte ridicată, şi totuşi, de câteva săptămâni tot aşteptam să reapară câteva episoade din New Girl, un serial care mi-e tare drag.

De ce? Un motiv puternic e faptul că personajul principal este o ea şi este profesoară... de engleză! Apoi, este sitcom, aşadar amuzant şi scurt ca durată, numai bine am răbdare să mă uit şi eu la câte un episod întreg fără să fac pauze. Pe lângă toate acestea, personajele care formează grupul nucleu al serialului au aproximativ 30 de ani şi  mai sunt şi tare confuze, personal, emoţional şi profesional: semn că anii ce vor urma nu vor fi într-un contrast prea mare cu cei de acum! Asta referitor la mine! :))

Jessica, la început, mă enerva! Mi se părea obositoare, agasantă şi veşnica posesoare a unor glume proaste dar, cu timpul, am început să o îndrăgesc datorită dăruirii  sale ca profesor şi a calităţilor umane empatice de care dă dovadă!

Îmi place la ea foarte mult un lucru: felul în care este îmbrăcat personajul! Este foarte „teacherstyle”! Some kind of a true inspiration in my case! Şi, de fapt, cu asta voiam să încep: să vă spun că, iată, urmăresc şi eu pe cineva (şi) pentru a observa vestimentaţia şi pentru a mă inspira din ea:

Vitrola na Vitrine - New Girl - Jessica Day - Zooey Deschanel - Fashion - Looks

Vitrola na Vitrine - New Girl - Jessica Day - Zooey Deschanel - Fashion - Looks

Vitrola na Vitrine - New Girl - Jessica Day - Zooey Deschanel - Fashion - Looks

How to Dress Like Jessica Day from Fox's New Girl

where to buy clothes jessica day wears in new girl!

Jessica Day's dress

look jessica day new girl6

La plus friendly : Jessica Day de "New Girl"

Şi da, e cam „cuminte”, dar e pentru la şcoală! Un fel de posibilă uniformă drăguţă cu multe buline şi cu…o umbrelă asortată sau una curcubeu! :))

Ceas verde cu „Angry Birds” am deja! :))

sursă foto