Am aşteptat din tot sufletul sfârşitul săptămânii trecute, mai ales că vineri eram liberă căci lucrasem de 1 decembrie. Vă daţi seama că dimineaţa zilei de luni a săptămânii în cauză am început-o cu gândul serii de joi când urma să încep un weekend prelungit plin de planuri îndrăzneţe…

Precum condiţiile meteo uşor schimbătoare, în sensul că în timpul săptămânii e frumos, iar când suntem liberi, plouă…aşa şi cu weekend-ul meu mult aşteptat…pentru că, vedeţi voi, joi seara pe la orele 17 mi-a ieşit o minunăţie de herpes cum nu am mai avut de când studiam intens pentru definitivat.

Ştiu că cine a făcut herpes once, va mai face tot timpul căci e un fel de infecţie în corp, iar eu am problema asta de când eram mică când, sinceră să fiu, nu ştiu de ce făceam. Acum, mare fiind, încerc să bifez cauzele care ar sta la baza reactivării lui pentru a le evita pe viitor şi nu am decât două în listă:  stres şi scârbă!

Anul trecut, pe vremea asta, am mai făcut un herpes mic şi ştiu sigur că mi s-a făcut pentru că efectiv mi-era scârbă de o anumită persoană, dar nu pentru că făcea ceva care să-mi provoace astfel de sentimente, ci pur şi simplu pentru că am avut de-a face cu un personaj josnic din punct de vedere al caracterului. Am simţit că voi face herpes de când am întâlnit omul respectiv şi a izbucnit când ne-am despărţit.

Cel din weekend-ul trecut, care încă nu este complet vindecat, a apărut pe fond de combinaţie de stres şi scârbă astfel încât recunosc acum că am stat închisă tot timpul „minunatului” sfârşit de săptămână pe care l-am aşteptat atât de mult! 😦

Cumva, s-au aliniat ceva planete naşpa pentru mine şi în perioada asta pentru că noul weekend, cel în cauză adică, mi-a adus o răceală minunată! Una care nu m-a lăsat să dorm toată noaptea trecută, cu nas curgător ca un izvor, usturime a ochilor, durere de cap, transpiraţie, durere fizică în tot corpul. Cred că e o viroză puternică şi mai cred că am cules-o de la lucru.

Pajamas and Coffee... Yes please!!!!

Planuri pentru acest sfârşit de săptămână compromis:

voi sta în pat, voi citi, voi urmări seriale (din păcate, trebuie să-mi amân cumpărăturile de Crăciun) şi mă voi lăsa înconjurată de şerveţele folosite, portocale, nurofen, tantum verde, ceaiuri şi supe la plic.

😦