Desigur, cu toate am experimentat vrând nevrând hainuţe cu animal print, başca eu spuneam că nu, că pe mine ai mei nu m-au îmbrăcat niciodată cu nimic oripilant şi nici eu…până la proba contrarie: o poză făcută în Franţa în 2010 în care port o geacă neagră cu interior animal print:

Primită cadou de la o mătuşă. Apoi mi-am amintit că mai aveam şi un maieu animal print, cadou de la o prietenă de familie. Sau că am în posesie o fustă nouă H&M animal print pe care nu am purtat-o încă, deşi în curând va împlini un an în şifonier…

Ei bine, mai există un soi de animal print: mai frumos şi mai de bun gust, zic eu, iar acesta are la propriu forma unor animăluţe care se repetă în mod regulat.

Am o rochie ‘horse print’ şi e printre preferatele mele.

banchet 2013Internetul şi magazinele sunt pline de variante cu un astfel de imprimeu de inspiraţie cabalină! Câteva modele mai jos:

Emilia Wickstead Corey Horse Print dress...gorgeous, show stopping  elegance...must have

Blue Vintage Horse Print Three Quarter Length Sleeve Dress

Little Deer Prints Cute Retro Sundress

Foarte la modă mai sunt imprimeurile cu pisici, lebede, diverse alte păsări sau căţei. Şi pentru că, nu m-am putut stăpâni în această perioadă de reduceri, mi-am cumpărat şi eu o bluză alb-negru de care-s foarte mândră, de inspiraţie canină de altfel, pe care de abia aştept să o port!

Falling in Puppy Love Tunic, #ModCloth

Vintage 1950s Novelty Terrier Dog print blouse XS by hipsmcgee

Sheer Dog Print Blouse

Delightful dogs
https://www.pinterest.com/pin/388928117791108170/