Noua chestie de pe facebook care arată ce am făcut în data zilei în curs în ultimii ani e de mare folos. Aproape că m-am „emoționat” în această dimineață când mi-am amintit următoarele:

Merg şi eu ca omu’ civilizat azi la Universitate (în mintea mea credeam că am examen, dar nu-i bai, am aflat şi eu cu ocazia asta că a fost ieri!) şi, nu fac mulţi paşi pe verticală, adică nu ajung mai departe de etajul 1 şi surprise, surprise!…….un bărbat complet dezbrăcat mă întâmpină!

Şi când spun complet, nu exagerez. Cumva, nu ştiu de ce, eu mă aşteptam ca măcar să aibă ceva încălţări în picioare…Nu avea nimic. Era gol puşcă şi se plimba pe holurile UVT-ului!

Şi ca să spun drept aşa, m-am cam şi supărat…Adică, eram doar eu cu el în acel moment acolo, linişte completă în jur şi cine credeţi voi că se sperie?!!! EL!!!
A făcut un fel de stânga împrejur şi s-a dus spre sălile facultăţii de geografie…

Eu m-am dus la portar, calmă, că doar nu e prima oară când văd bărbat dezbrăcat pe holurile UVT-ului (pe primul l-am văzut acum doi ani, masturbându-se pe la etajul 2,am martore şi nişte colege care se îndreptau cu mine spre un seminar de literatură).

Portarul mi-a zic că a fost şi anul trecut nenea ăsta dezbrăcat pe la ei şi că, la un moment dat, se va îmbrăca şi va ieşi din universitate.

End of story!