Sunt săritoare de felul meu atunci când văd o persoană in need, dar dacă ai o plasă cu 4 foi albe (la propriu!) în ea şi mi le dai mie să ţi le car pentru că ai fost operată acum o lună, da, ţi le car, dar mi-am făcut o părere despre tine şi greu o să renunţ la ea!

drama queens, drama queens, drama queens…

Am întâlnit o femeie care îşi înşală soţul cu un bărbat mai tânăr decât consortul ei şi decât ea. Nu a spart familii căci respectivul e necăsătorit şi fără copii. Şi ştiţi ce-i mai tare? Soţul ştie, soacra ei ştie, iar oamenii respectivi au spus că ei s-au împăcat cu situaţia, o lasă să-şi facă de cap, căci ei nu vor să-şi asume riscul de a o pierde!

Precizez că respectiva stimată doamnă are o părere foarte bună despre ea, se crede buricul pământului şi mereu precizează cât este de importantă pentru oamenii cu care interacţionează, pentru cei cu care lucrează, pentru cei cu care locuieşte! Şi de atatea ori le-a „zgâriat” creierul oamenilor de acasă cu acest vechi refren încât atât ei, cât şi cei apropiaţi, cred cu toată convingerea că, în lipsa ei, atât familia, cât şi toate afacerile lor s-ar destrăma negreşit!!!

of, am atâtea de învăţat! :))

Se pare că un elev a vorbit „urât” despre mine! :)) O colegă binevoitoare, în mod clar „şcolită” pe băncile comuniştilor, vine azi, plină de cele mai bune intenţii din lume, să-mi spună despre cutărică elev care a zis o grozăvenie:

X-ulescu a spus (în timpul lui liber, precizez eu) că „profa de engleză are sânii mari!”

Pfua!

ce m-a mai jignit!

păi pe bune acum? am ajuns chiar aşa? să îi punem la colţ pe elevi pentru orice ar spune?!!!

nu de alta, dar eu chiar am sânii mari şi mai degrabă m-aş fi simţit jignită dacă elevul ar fi spus contrariul, şi asta doar pentru că în cazul respectiv ar fi minţit!

Data viitoare, în caz că vor zice că am ochii albaştri sau, eventual, părul blond, o să cer să li se scadă nota la purtare! Păi, se poate? :))))

O doamnă pe autobuz face gură de fiecare dată când un tânăr nu se ridică de pe scaun să îi ofere ei locul! Astăzi, fiica ei, foarte tânără, proaspăt ieşită de pe băncile facultăţii, stătea lângă tanti respectiva şi nu s-a sinchisit să se ridice ca să ofere locul unei femei mai în vârstă (i l-am oferit eu, staţi liniştiţi!). Ce vreau să spun…să nu-mi uit ideea: doamna comentatoare azi nu a observat nimic ciudat în autobuz! Înţelegeţi voi, nu?

Că din postura de mamă se pare că lucrurile se schimbă…adică pe copilul meu de ce să-l educ, nu? …atâta timp cât pot să le fac altora morală zilnic!