Am dat peste câteva bloguri ale unor americance şi am fost surprinsă de felul în care blogurile lor par a fi trase la indigo. Nu e vorba de subiect, ci de design. Fundalul e alb la majoritatea, iar ca imagine predomină culori precum roz, galben şi verde crud. Vă faceţi o idee, da?

Apoi, titlurile blogurilor sunt foarte, foarte drăguţe. Abundenţă de flori şi multe, multe imagini superbe, culese de pe internet (cu sursă, evident!), poze de familie, cu câte-un toddler sau cu o burtică la purtător adesea. Se mai găsesc multe reţete, ponturi de vacanţă, detalii despre concedii în Europa şi multe proiecte DIY (do it yourself)! În dreapta zace link-ul către contul de instagram, reclame, buton de pinterest, twitter şi uneori facebook.

Per total, îmi place ce-am găsit, aşa stereotipic cum pare la prima vedere! Paginile respective sunt foarte optimiste şi vesele, fotografiile sunt minunate, iar femeile respective cu tot cu familiile lor par de-a dreptul fericite şi împlinite!

Untitled
via weheartit.com

Dacă aveţi timp de citit şi sunteţi pasionaţi ca mine de bloguri online vă recomand câteva:

http://elephantine.typepad.com/

http://www.kate-hash.com/

http://www.lesleywgraham.com/

http://www.nattymichelle.com/

Dacă nu aveţi timp de citit, căci totuşi înţeleg că nu toată lumea stă pe acasă cât stau eu în vacanţă, e ok să vă limitaţi la blogul meu! Eu nu mă supăr! :))